Heb je behoefte aan een risicoanalyse of moet er een programma van eisen worden opgesteld? Ben je op zoek naar volledige ontzorging op het gebied van regievoering? Wil je het volledige projectmanagement van een renovatieproject uit handen geven of zoek je een betrouwbare partner voor het beheer van je vastgoedportefeuille? Dankzij onze uitgebreide en gedegen kennis en ervaring, ontvang je altijd een onbezorgd perspectief.

Daemen Vastgoedregie is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vastgoedadvies en -regie, projectmanagement en beheer. Elke vastgoedvraag is uniek en dat weten wij als geen ander.

Door jarenlange ervaring, goed te luisteren én de juiste vragen te stellen, formuleren we in nauw overleg gezamenlijk de exacte opdracht. Want de beste antwoorden en oplossingen starten met een heldere vraagstelling.

“ Omdat elke vraag uniek is “

Wij leveren meerwaarde

Dankzij onze vele jaren ervaring, kennen wij de vastgoedmarkt als geen ander. Dagelijks leveren wij een bijdrage aan de meest uiteenlopende projecten, van het volledige projectmanagement van een renovatieproject tot het complete beheer van woningen en bedrijfs- en winkelpanden.

Door op de hoogte te blijven van bouw- en vastgoedtrends zijn we in staat om innovatieve adviezen aan te dragen en door te voeren.

 

Duurzame bouwprojecten

Momenteel wordt er in de bouw en het vastgoedbeheer grote nadruk gelegd op duurzaamheid. Waaronder het verduurzamen van bestaande panden en daarmee het verkrijgen van een zuiniger energielabel. Voor dat soort projecten maken wij inzichtelijk of de kosten tegen de baten opwegen, zodat de vastgoedeigenaar geen overhaaste en vooral doordachte keuzes kan maken die meerwaarde opleveren.

“ Doordacht, niet overhaast “

Klaar voor de toekomst

We bouwen vandaag aan de toekomst van morgen. Omdat we nauwlettend in de gaten houden wat er in de markt speelt en hoe eisen en wensen van opdrachtgevers en de overheid veranderen, kunnen we je steeds voorzien van het beste advies. Circulair bouwen is de toekomst. En het is een eis die steeds vaker gesteld wordt. 99% van circulaire projecten betreft bestaande bouw. Maar hoe bouw je circulair? Waar moet je op letten? Wat zijn de grootste uitdagingen? En wat levert het op?

Wij voorzien je graag van de juiste adviezen en het concrete inzicht. Daardoor kun je gefundeerd kiezen voor een toekomstbestendig gebouw.

“ Vraag naar een antwoord ”

Onze werkwijze
Contact opnemen